Handelsbetingelser

1. Kundeservice
Alle henvendelser rettes til: info@hbrn.dk
Alternativt henvises til: kontaktformular
Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

 

2. Betaling
HBRN modtager betaling med Dankort/VISA, American Express og Mastercard.

Alle beløb er i DKK. HBRN benytter en godkendt betalingsservice (Stripe), der sikrer dine kortoplysninger med TLS (Transport Layer Security) protokol. Det betyder, at dine kortinformationer ikke videregives til HBRN, men udveksles mellem Stripe og din kortudsteder.

 

3. Levering
HBRN yder altid gratis levering.

HBRN afsender varen hurtigst muligt efter ordren er modtaget. Afhængigt af hvilken levering du vælger, skal påregnes nogle dages leveringstid.

Du kan selv vælge leveringsmetoden, men får altid et ‘Track and Trace’-nummer, så du kan følge forsendelsen.
Når vi har modtaget ordren får du straks en bekræftelsesmail. Når vi afsender varen modtager du endnu en mail, som indeholder dit ‘Track and Trace’-nummer.

 

4. Fortrydelsesret
Som forbruger har du altid 14 dages returret på varer købt på internettet. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Senest 14 dage efter du har givet meddelelse om fortrydelse af købet skal du returnere varen. Du får naturligvis det fulde købsbeløb for varen returneret på dit betalingskort.

Som angivet under produktbeskrivelsen er her tale om et håndlavet produkt, og hver enkelt taske vil være individuel. Hvis tasken dog ikke lever op til dine forventninger og du ønsker at returnere varen, skal meddelelsen gives pr. mail på: info@hbrn.dk I meddelelsen skal du tydeligt gøre opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Returneringsomkostningen skal du selv afholde.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve tasken på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. For at modtage købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve tasken, men ikke tage den i egentlig brug.

 

5. Reklamationsret (garanti)
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

Ved returnering og fortrydelse sendes varen til:

HBRN
Gåskærvej 8
6580 Vamdrup
att: Retur

 

6. Generelle oplysninger

Juridisk navn:    HBRN
CVR-nummer:    36208414
E-mailadresse:   info@hbrn.dk
Etableringsår:    2015