Ofte stillede spørgsmål

c Åbn alle C Luk alle

1. Generelle spørgsmål

De fleste semitiske (mellemøstlige) sprog benytter sig af såkaldte konsonantalfabeter. Det vil sige, at kun konsonanterne skrives og vokalerne er underforståede. Taskerne fremstilles af en palæstinensisk familievirksomhed i Hebron på vestbredden — se [Historien]. Og da både arabisk og hebraisk skrives med konsonantalfabeter, så var det mest naturligt at skrive “Hebron” som HBRN.

For det første fordi det er svært for familievirksomheden i Palæstina at påtrykke tasken et logo. Og for det andet fordi vi bør lytte til Naomi Klein, og holde op med at være omvandrende reklamesøjler  — [læs mere her].

Mange virksomheder udsender nyhedsbreve. Men du har ikke tid at læse dem og vi har ikke tid at skrive dem. HBRN sælger en holdbar lædertaske i klassisk design, hvilket samtidig er med til at støtte en betrængt økonomi og skabe forbindelser på tværs af kulturer og religioner. Så er det meste vist sagt — [se i øvrigt Historien]. Det behøver man ikke gentage hver måned i et nyhedsbrev.

2. Produktinformation

Tasken er fremstillet af gedeskind, hvilket er et smidigere materiale end det mere stive okselæder.* Læderet er vegetabilsk garvet (i modsætning til kemisk krom-garvning). Med en vegetabilsk garvning patineres tasken ved brug, men holder længere — se [Vendsyssel Museums beskrivelse af hvordan man også i Danmark garvede skind på den måde.]

*I Palestine Messenger findes indsat en mellemsektion for at opnå støtte. Denne består ikke af gedeskind.

Det er ikke nødvendigt at behandle tasken, da den opnår en naturlig patina. I fald du ønsker at give tasken læderbeskyttelse anbefaler HBRN [ROC læderfedt med bivoks] og [Chamberlain’s Leather Milk] til at behandle diverse mærker.

Tasken er fremstillet af et organisk materiale, forarbejdet i en mindre familievirksomhed — [se Historien].
Det er derfor, heldigvis, umuligt at skjule, hvordan hver taske er individuelt fremstillet. På nogle af taskerne optræder på indersiden af tasken mindre pletter fra garvningsprocessen. HBRN forsøger så vidt muligt at frasortere disse, men enhver taske vil bære præg af de specifikke forskelle, som håndarbejde nu engang fører med sig.

3. Levering og returnering

Afhængigt af hvilken forsendelsesmetode du har valgt, og hvornår på ugen du bestiller, kan det tage flere dage, før din vare ankommer.

Når vi har modtaget din ordre får du straks en bekræftelsesmail. Når vi afsender varen modtager du endnu en mail, som indeholder dit ‘Track and Trace’-nummer. Du kan altid følge din vares rejse:
[Tryk her og indsæt forsendelsesmetode og forsendelsesnummer].

Du kan selv vælge leveringsmetoden, men får altid et ‘Track and Trace’-nummer, så du kan følge forsendelsen. Når vi har modtaget din ordre, får du straks en bekræftelsesmail. Når vi afsender varen modtager du endnu en mail, som indeholder dit ‘Track and Trace’-nummer. Du kan altid følge din vares rejse:
[Tryk her og indsæt forsendelsesmetode og forsendelsesnummer].

Som angivet under produktbeskrivelsen er her tale om et håndlavet produkt, og hver enkelt taske vil være individuel. Hvis tasken alligevel ikke lever op til dine forventninger, har du mulighed for at returnere varen. I så fald skal meddelelse herom gives pr. mail senest 14 dage efter, at du har modtaget tasken: info@HBRN.dk Husk venligst at oplyse navn og ordrenummer.

Du afholder selv omkostninger for returfragt. Du må afprøve tasken, men ikke tage den i egentlig brug. Det er ligesom i en fysisk butik; se punkt 4 i vores [Handelsbetingelser].

HBRN er en lille virksomhed så tøv ikke med at kontakte os, og vi finder en løsning: info@HBRN.dk